Softwarekapacitet

Softwareplatforme

Som førende leverandør af dokumentations- og projektydelser til arkitekt-, ingeniør- og entreprenørfirmaer er vi, i samarbejde med vor partner, fortrolige med de nyeste af branchens førende softwareapplikationer og platforme. 

Medarbejderne er uddannet i mindst to af vores tre kerneleveringsplatforme, Revit, ArchiCAD og AECOsim. Derudover modtager vores specialistteam træning i brug af de softwareplatforme, der er relevante for kundernes behov. 

Det kan være arkitektoniske, konstruktionsmæssige eller VVS/HVAC projektværktøjer. Samarbejdsværktøjer omfatter brug af Revit Server, Navisworks og Solibri. 

Medarbejdere bidrager regelmæssigt til og deltager i softwareindustriens events, herunder Autodesk, Graphisoft og Bentley’s årlige arrangementer i Vietnam, Storbritannien, Australien, Holland og Singapore.​

Træningsprogrammer i software

Vor partner giver også træning til vore kunder gennem vores Autodesk og Graphisoft certificerede træningsprogrammer. Træningen finder sted i vores dedikerede CAD-træningscenter i Ho Chi Minh City (Saigon).

autodeskllle

Kommunikation og management

Vi kan også tilbyde træning i kommunikation, management og softwareprogrammer herfor. Du bliver således klædt på til at håndtere dine outsourcede projekter fra første dag med professionelle værktøjer. Kommunikation og management programmet kan foregå i HCMC eller hos dig.

Vælg os som samarbejdspartner

Firmaoplysninger

FlexTeam Partner ApS

Bryghuspladsen 8,
​1473 København K

Adresse i Vietnam

6th Floor, E.Town 1 364 Cong Hoa Street

Tan Binh District

Ho Chi Minh City​

Kontaktoplysninger​

Tlf.:+45 70 22 48 48​

Tlf.:+84(0)934973314

E-mail: info@flexteampartner.com
CVR: 38294067

Social​