Skalerbare ressourcer​

FlexTeam Partner kan tilbyde øget produktivitet med en fleksibel, skalerbar og dygtig ressourcepool af arkitekter og ingeniører som reducerer din projektrisiko og øger bundlinjen i dit projekt.  

FlexTeam og vor partner beskæftiger i øjeblikket ca. 300 arkitekter og ingeniører på vort kontor i Ho Chi Minh City (Saigon). Vi har erfaring og uddannelse, mennesker, faciliteter og programmer alt for at tilpasse organisationen, da efterspørgslen efter vores tjenester vokser. 

Det skal understreges, at vi er meget fleksible, og vores QMS-baserede arbejdsprocesser kan nemt tilpasses for at imødekomme de unikke behov hos hver enkelt af vores kunder.​

Diagrammet viser hvordan ressourcerne kan udbygges​

Udviklingsstrategi for teamet

Vores ressourcefleksibilitet gælder ikke kun for hvordan vi kan forøge kapaciteten. Vi hjælper også kunderne med træning i CAD software, kommunikationssoftware, distanceledelse samt sociale og kulturelle programmer, i forbindelse med større projekter hvor involvering af mange ressourcer er påkrævet. Dette foregår normalt i forbindelse med gensidig udstationering af medarbejdere. "Nøglemedarbejdere" fra hver organisation udstationeres/udlånes på hinandens kontorer og opbygger kendskab, forståelse og tillid.

Herved opbygges den tillid der er forudsætningen for succesfuld outsourcing. Nøglemedarbejderne vil fungere som kommunikatører mellem holdene på de respektive kontorer.

Med tiden vil disse nøglemedarbejdere virke som ambassadører og dele deres viden med deres organisationer og understøtter dermed samarbejdet.​

Vælg os som samarbejdspartner

Firmaoplysninger

FlexTeam Partner ApS

Bryghuspladsen 8,
​1473 København K

Adresse i Vietnam

6th Floor, E.Town 1 364 Cong Hoa Street

Tan Binh District

Ho Chi Minh City​

Kontaktoplysninger​

Tlf.:+45 70 22 48 48​

Tlf.:+84(0)934973314

E-mail: info@flexteampartner.com
CVR: 38294067

Social​