EN SAG BLIVER TIL

AT ARBEJDE MED FLEXTEAM PARTNER​

Der er ikke to projekter der er identiske, men gennem årene har vor partner udviklet robuste processer, der sikrer, at hvert projekt planlægges, struktureres og leveres på den mest effektive og optimale måde. At opbygge stærke relationer og opretholde bæredygtig kommunikation gennem ethvert projekt er afgørende for vores succes.

Vi leverer projekter understøttet af vores ISO9001 godkendte proces.

Efter at have modtaget en enkel og indledende indgang til et projekt fortsætter vi processen med anvisninger og udarbejder modeller, tegninger og beregninger ved hjælp af vores 4-trins procesdiagram, se side 5. De 4 delprocesser sikrer, at vores klient holder overblik og kontrol over projektet samt modtager de output, som de har brug for. Ved at bruge FlexTeam Partner, optimerer vores kunder effektiviteten, ressourcerne, tiden og budgettet.​​

Du beholder kontrollen

FlexTeam fungerer som en udvidelse af dit team. Vi gennemgår omhyggeligt opgaven i samarbejde med dig. Projektledelsen analyserer, gransker og risikovurderer, så kritisk vej verificeres og håndteres. Designteamet vil således være forberedt på at løse projektet.

kontrol-1

Effektivt samarbejde

Effektivt samarbejde kræver nøje planlægning og vil reducere risikoen for fejlkommunikation og sikre, at arbejdet produceres effektivt. Hele processen er baseret på pålidelig fil-udvekslingsteknologi og den mest almindelige ” up-todate” software med IKT-aftalen og BIM-protokollen som grundlag for arbejdets udførelse.

effektiv-1

En detaljeret omfangsbeskrivelse fra klienten er nødvendig for at kunne starte en opgave. Senior projektledere fra Flexteam vil analysere opgaven og evt. indhente yderligere oplysninger om grundlaget for at kunne løse opgaven, herunder fra klienten, men også fra hele designteamet. Opgavens omfang beskrives og forventningsafstemmes med klienten, ”Scope of Service”, se procesdiagram, detaljeret side 5. Honoraraftalen udfærdiges og underskrives, herunder forudsætninger for opgavens løsning, omfang af opgaven samt tid og økonomi, ”Commitment” Hvis vi har design forespørgsler, undervejs i processen, sender vi anmodninger om information – RFI (Requests For Information). RFI-loggen gør det muligt for begge sider at holde styr på alle designændringer gennem projektet. Vi sender også ugentlige rapporter ” Weekly Reports” for at sikre, at du altid er opdateret, om projektets stade.

effektiv-2

Når arbejdet er udført, vil tegningerne og konstruktionsdesignet, med tilhørende krav og standarder, være gransket og kvalitetssikret. Først af designteamets manager og til sidst af den ansvarlige projektleder. ”Double Checked” af ledende medarbejdere før levering ” Issuing” Hvis der modtages kommentarer til projektet og aftalen, som kræver ændringer, vil vi tilrette projektet, kvalitetssikre og genfremsende,” Modify” and ”Re-Issue” Hvis der modtages tillæg eller ændringer til aftalen, udarbejdes en allonge til honoraraftalen, hvorefter vi vil tilrette projektet, kvalitetssikre og genfremsende.”Commitment Modify” and ”ReIssue” Dit designteam bør bruge lidt eller ingen tid til at producere tegninger og detaljer - hvilket giver dig frihed til at gennemgå output og koordinere projektet.

Procesdiagram, forenklet​

Procesdiagram, detaljeret​

Kommunikationsmetoder

Vi arbejder med projektets ekstranet, e-mails, Skype, telefonopkald, konferenceopkald og i mange tilfælde kan en kombination være nødvendig.​

Men emner som instruktioner, kommentarer eller anmodninger om oplysninger skal formaliseres for at minimere risikoen for fejl. 

Dokumentoverførselssystem

Hvis du vælger at bruge vores dokumentoverførselssystem, vil vi yde teknisk support, der måtte være nødvendigt. Ellers kan FlexTeam arbejde med det system, du har brug for.​

Kontrakter og ressourcer​

Vælg os som samarbejdspartner

Firmaoplysninger

FlexTeam Partner ApS

Bryghuspladsen 8,
​1473 København K

Adresse i Vietnam

6th Floor, E.Town 1 364 Cong Hoa Street

Tan Binh District

Ho Chi Minh City​

Kontaktoplysninger​

Tlf.:+45 70 22 48 48​

Tlf.:+84(0)934973314

E-mail: info@flexteampartner.com
CVR: 38294067

Social​